As avea nevoie de ajutorul dvs intr-o speta destul de complicata si anume:
am cumparat cu ani in urma o masina de la o persoana X. Am facut cu aceasta contract de vanzare-cumparare in baza caruia am inscris autoturismul la Administratia Financiara, urmand sa merg sa il inscriu si la politie. Nu am mai apucat insa, pentru ca am pierdut talonul ( care oricum era pe numele vechiului proprietar ) si intre timp am si vandut masina. Am instrainat-o insa fara a face vreun act ci numai inmanandu-i noului proprietar, cartea masinii. Situatia din prezent sta asa: eu platesc in continuare la Adm Financiara impozit pt ea, in conditiile in care actualul proprietar imi spune ca el a luat leg cu primul ( X ) , are totul in regula si plateste si impozit la Adm Financiara.
Cum o pot radia de pe numele meu de la Adm Financiara? Ce trebuie sa fac?
Va multumesc din inima.
faceti o hartie de mana ( prin care cereti sa scoata de pe rol auto. pt . ca l-ati vandut inainte de a-l inmatricula la politie) pe care o depuneti la registratura impreuna cu copii dupa actele care le aveti,sau va duceti la adm. fin. unde este inscris autoturismul si luati de acolo o hartie pe care o depuneti la adm. fin. parerea mea...
Transcriere masina
andrea.p
Buna seara
Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog.
Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)