avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... student cu beneficii in pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

student cu beneficii in pfa?

Buna ziua , am si eu o intrebare: daca sunt studenta si vreau sa imi iau statut de persoana fizica autorizata ptr a incepe o mica afacere de comercializat fructe si legume , beneficiez de vreo scutire sau micsorare de impozite, taxe sau mai stiu eu ce?
Adica sunt in ultimul an la facultate si vreau sa incep o afacere,iar in urmatoarele zile vreau sa incerc sa scot autorizatia insa nu stiu daca este mai avantajos daca o fac pe numele meu sau al altui membru de familie...
Multumesc anticipat!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:35, 5 Februarie 2011
Beneficiati de facilitatile HG 166/2003. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
Necesarul de acte pentru infiintare aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl, pfa, af pentru studenti debves debves Buna ziua.Sunt studenta,incep anul 2 acum in octombrie,am sub 30 de ani si doresc sa infiintez o firma,af sau pfa cu ajutorul careia,atat eu cat si sotul meu ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintare ii preda7 preda7 sunt in somaj din luna decembrie si nu mi am gasit loc de munca m am decis sa ma privatizez sa imi deschid o intreprindere individuala,imi spuneti va rog ce ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)