avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte pentru infiintare II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte pentru infiintare II

sunt in somaj din luna decembrie si nu mi am gasit loc de munca m am decis sa ma privatizez sa imi deschid o intreprindere individuala,imi spuneti va rog ce documente de infiintare imi trebuiesc si ce avantaje am ca sunt in somaj.
Multumesc!=D>:help:

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:34, 1 Septembrie 2010
Faptul ca sunteti in somaj nu va avantajeaza daca doriti sa va deschideti o afacere... Facilitati la infiintarea unei firme o au doar studentii si acestia doar in anumite conditii. Actele de care aveti nevoie le gasiti la aceasta adresa:
[ link extern ] !
am omis sa scriu ca sunt si studenta nul 3 psihologie la zi#-o
Atunci situatia se schimba putin...daca mai indepliniti niste conditii atunci s-ar putea sa faceti o economie importanta. Pentru studenti sunt facilitati prevazute in HG 166/2003 pe care le gasiti la aceasta adresa:[ link extern ]
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student cu beneficii in pfa? mariacorina mariacorina Buna ziua , am si eu o intrebare: daca sunt studenta si vreau sa imi iau statut de persoana fizica autorizata ptr a incepe o mica afacere de comercializat ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti, la infiintare firma paptamas paptamas Buna ziua. Stiu ca studentii beneficiaza de anumite reduceri, la deschiderea firmei. Aceste avantaje, sau scutiri de taxe sunt acelasi pentru SRL, PFA, sau ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa mimafi mimafi Buna ziua. Sunt student si doresc sa devin PFA, sa deschid un magazin cu produse alimentare si nealimentare, numai ca locatia unde as vrea sa devina adresa PFA ... (vezi toată discuția)