avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... alocatie de stat - in Romania si in tara de rezidenta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

alocatie de stat - in Romania si in tara de rezidenta

daca sunt plecata din tara pe o perioada de timp determinata/nedeterminata am dreptul sa mai ridic alocatia de stat a celor doi copii minori? mentionez ca minorii au rezidenta permanenta si primesc alocatie si in tara in care suntem.
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 18:12, 6 Februarie 2011
Alocatia se primeste doar in tara in care aveti resedinta permanenta, si unde va petreceti mai mult de 183 de zile pe an.
Incasarea alocatiei pentru copii, sau orice alte alocatii (somaj, ajutor social, etc) de doua ori, in doua tari diferite, sau chiar in aceasi tara, atrage pedepse aspre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copiilor - cum intru in posesia ei daca nu stau tot timpul acasa? lovinveronica lovinveronica buna ziua as avea nevoie de ajutorul dvs. copiii mei fiind cet.rom. primesc o alocatie lunara in Romania dar eu cu copiii ne aflam in Rep.Moldova cum as putea ... (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in sua corineta15 corineta15 As dori sa stiu cum pot sa solicit alocatia copilului meu recent nascut in SUA. Parintilor le este imposibil sa ajunga in Romania in urmatorul an, asa c-am ... (vezi toată discuția)