avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca pe apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca pe apartament

1.apartament ipotecat de la cumparare...plus 2.masina cumparata in leasing cu a doua proprietate....poate sa ma execute siliti executorul in ce priveste indestularea din apartamentul ipotecat in cazul in care nu se indestuleaza din a doua proprietate?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:53, 5 Februarie 2011
Debitorii raspund fata de creditori cu toate bunurile lor mobile si imobile, preyente si viitoare.

orice creditor va poate urmari silit, pentru a si recupera creantele, orice bun,sau chiar toate odata.
Atentie !
Daca creditorul nu se indestuleaza din bunul pe care dumneavoastra i ati constituit arantie poate sa va urmareasca silit orice alt bun, fie si o casa pe care are ipoteca un alt creditor.
executorul executa bunurile detinute de debitor pana la indestularea creditorilor acestuia
daca valoarea ap nu acopera creditul ipotecar si dvs sunteti bun platnic al ratelor, s-ar putea sa se opuna executarii, banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu ipoteca pe un teren ContSters102262 ContSters102262 Buna ziua. In anul 2007 am incheiat cu o banca un contract de imprumut garantat cu ipoteca pe terenul pe care urma sa-l achizitionez cu banii ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)