avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate index strazi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

index strazi

Buna ziua,
Exista vreo posibilitate de a afla unde as putea gasi Indexul alfabetic al strazilor din Municipiul Bucuresti? Cel impartit pe zone.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:41, 23 Aprilie 2011
Aici e una online. [ link extern ]
aici alta [ link extern ]
Aici impartita pe sectori [ link extern ]
Asa intrebare, asa raspuns!!
Cel mai probabil, avand in vedere specificul site-ului, andre3000 intreba de acel "Index alfabetic al strazilor din Municipiul Bucuresti" la care se face referire in "Ghid privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare din Municipiul Bucuresti", 2011. hm!? Raspunsul a fost unul de la Posta Romana.... =D>

PS: si eu il cautam,,, :D
Era suficient sa ne spuna cel pentru notarilor publice.#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
La prImaria Capitalei exista departamentul EVIDENTA NOMENCLATORULUI STRAZILOR(DEPARTAMENT URBANISM) sau la primaria de sector de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism de informare StefaniaStancu StefaniaStancu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea descrisa mai jos: In data de 24.04.2015 am depus o cerere pentru emiterea unui ... (vezi toată discuția)
"bloculete" construite pe strazi de case (maxim p+2) apelevii apelevii buna ziua as vrea sa ma sfatuiesc cu dumneavoastra in privinta unor (presupuse) incalcari ale planului de urbanism al zonei in care locuiesc. pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)