avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incetare contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incetare contract prestari servicii

Buna ziua, as avea si eu o intrebare..in cazul unui contract de prestari servicii contabile..
Se face incetarea contractului cu data de 1 februarie. Mai avem vreo obligatie de depunere declaratii sau de realizare lucrari contabile pentru luna ianuarie?
Parerea mea este ca nu deoarece aceste lucrari s-ar face dupa data de 1 februarie normal, iar contractul, dupa cum am spus inceteaza incepand cu aceasta data.
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ar lamuri si pe mine cineva.
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 09:17, 7 Februarie 2011
Buna ziua,
Aveti obligatia de depunere .
Serviciile contabile sunt achitate pana la data de 1 februarie . Obligatiile de depunere a declaratiilor pe ianuarie incumba societatii care a realizat toate lucrarile pe ianuarie respectiv dvs dana 087.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract prestari servicii dana087 dana087 Buna ziua, as avea si eu o intrebare..in cazul unui contract de prestari servicii contabile.. Se face incetarea contractului cu data de 1 februarie. Mai avem ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b an 2013 irinuka2005 irinuka2005 Stie cineva daca in declaratia 392b SE declara si livrarile si achizitiile catre/de la persoane fizice?Termenul de depunere este tot 25 februarie?Se poate ... (vezi toată discuția)