avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incetare contract prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incetare contract prestari servicii

Buna ziua, as avea si eu o intrebare..in cazul unui contract de prestari servicii contabile..
Se face incetarea contractului cu data de 1 februarie. Mai avem vreo obligatie de depunere declaratii sau de realizare lucrari contabile pentru luna ianuarie?
Parerea mea este ca nu deoarece aceste lucrari s-ar face dupa data de 1 februarie normal, iar contractul, dupa cum am spus inceteaza incepand cu aceasta data.
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ar lamuri si pe mine cineva.

Cel mai recent răspuns: dana087 , utilizator 19:50, 6 Februarie 2011
Depinde cum e specificat in contract. De obicei pe factura scrie "Prestari servicii contabilitate luna ianuarie". Secundar, ar trebui sa fie in simetrie cu prima luna de contract. Daca in prima luna ati efectuat contabilitatea lunii anterioare, acum nu o veti mai face si invers.
Da, normal..in prima luna de contract am realizat contabilitatea pentru luna anterioara!
Asa mi se parea si normal! Va multumesc pentru raspuns!
Prin incetarea contractului, dv-stra nu mai trebuie sa prestati servicii pentru firma respectiva .Asa este legal, doar daca prin contract v-ati angajat sa depuneti anumite situatii(declaratii) ultimei luni de lucru.
Nu ne-am angajat, iar firma a fost notificata cu mult timp inainte!
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract prestari servicii dana087 dana087 Buna ziua, as avea si eu o intrebare..in cazul unui contract de prestari servicii contabile.. Se face incetarea contractului cu data de 1 februarie. Mai avem ... (vezi toată discuția)
Restituire suma- de cand curge prescriptia sabinna sabinna Contract de prestari servicii. Se stabileste pretul contractului, pret care include si cheltuielile cu realizarea unei instalatii necesare Prestatorului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii, fara preaviz gigelas gigelas Buna ziua, Un contabil (PFA) are contract de prestari servicii cu o societate comerciala. In contract,se mentioneaza ca pretul prestatiilor va fi achitat ... (vezi toată discuția)