avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cumpararea unui spatiu comercial de la o firma cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cumpararea unui spatiu comercial de la o firma cu datorii la stat

odata incheiat contractul in situatia in care acest lucru este posibil , problemele ulterioare ale firmei de la care am achizitionat spatiul comercial ma pot afecta in vreun fel? intreb acest lucru in situatia in care administrator la firma de la care doresc sa achizitionez spatiul este socrul meu!
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
ionel daniel, utilizator
Odata cu incheierea contractului care se va face la un notariat se vor solicita informatii de la cartea funciara (unde sunt inscrise sarcinile) si de la Registrul comertului pentru lamurirea situatiei juridice a imobilului si a firmei.Astfel de informatii le puteti solicita si dvs. anterior vanzarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil (spatiu comercial) -Valy- -Valy- Buna ziua. In urma cu ceva timp am adjudecat un apartament, dupa adjudecare am aflat ca acest ap este inscris in acte ca si spatiu comercial, am facut ... (vezi toată discuția)