avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radoi tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radoi tv

Desi in forumul avocatnet se spune ca taxa radio-tv este anulata pentru firme, eu primesc in continuaore facturile pt energie electrica cu taxa radio-tv, inclusiv anexe cu restante la aceasta taxa. Ce sa cred ?X-(
Cel mai recent răspuns: Frady , utilizator 14:33, 20 Februarie 2011
Trebuie sa le trimiteti o notificare prin care declarati ca nu detineti aparate radio si TV si prin urmare nu trebuie sa le platiti taxa.
Ma voi adresa Radio-ului si Televiziunii publice si voi invoca care lege sau HG sau ce .. pt a sustine scutirea de aceste taxe ? #-o Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv obligatorie??? mihaela turcas mihaela turcas Am primit pe adresa societati o instiintare de plata pentru taxa radio tv in valoare de 360 lei pentru 3 ani desi platim pe factura de energie electrica o ... (vezi toată discuția)