avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriptia datoriilor la telefonia mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriptia datoriilor la telefonia mobila

Am si eu 2 intrebari :acum 3 ani si jumatate am facut un abonament la orage ,este adevarat ca la trecere a 3 ani de la primirea ultimei facturi neplatite datoria se prescrie ? daca nu am nimic pe numele meu ce poate sa imi faca ?ultima data ( adica acum 2 ani ) datoria era la EOS .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:46, 6 Februarie 2011
Conform decret 167/1958 termenul general de prescriptie este de 3 ani
conteaza data la care firma de telefonie a reziliat contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante Parasca Parasca In anul 2007,luna februarie am incercat sa renunt la abonamentul telefonic de la Romtelecom cerand acest lucru telefonic .Bineinteles nu s-a intamplat acest ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii Lissa1 Lissa1 Dupa cati ani se prescrie o datorie catre o firma de telefonie mobila ? Dupa cati ani se prescrie o datorie catre o firma care acorda credite ? Dupa cati ... (vezi toată discuția)