avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari din partea unei firme de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante

In anul 2007,luna februarie am incercat sa renunt la abonamentul telefonic de la Romtelecom cerand acest lucru telefonic .Bineinteles nu s-a intamplat acest lucru deoarece contractul mai avea valabilitate inca un an. Eu oricum nu am mai platit nimic.
Dupa cca 1 an am primit o somatie de la firma EOS prin care mi se cerea sa achit suma de 330 lei,suma ce o datoram Romtelecomului in urma neplatii abonamentului.
Mentionez faptul ca am recunoscut telefonic aceasta datorie,dar am motivat ca nu am aceasta suma si o sa incerc sa o platesc mai tarziu,lucru care nu s-a intamplat nici pana in prezent.
Cum se calculeaza termenul de prescriptie ,de la data rezilierii contractului sau de la data scadenta a ultimei facuri neplatite?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:32, 9 Martie 2010
de la scadenta ultimei facturi neplatite
Prescriptia vizeaza strict suma si nu contractul
Decretul nr 167 /1958 art 3, precizeaza termenul de 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia datoriilor la telefonia mobila jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu 2 intrebari :acum 3 ani si jumatate am facut un abonament la orage ,este adevarat ca la trecere a 3 ani de la primirea ultimei facturi neplatite ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)