avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri nerambursabile pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri nerambursabile pentru cresterea caprelor

varsta 37 ani,teren 1.5 ha,11 capre;in vederea extinderii la cca100 capre si marirea suprafetei de teren,ce masura pot accesa si ceconditii trebuie sa indeplinesc? (ma refer la acte de proprietate pe teren,ce studii trebuie sa am,i-mi trebuie PFA, de cat timp trebuie sa am caprele,etc)

Alte discuții în legătură

Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)
Revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni buna ... kindris.daniel kindris.daniel revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni Buna ziua, Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)
Funciar - sã înregistrez si la primãrie o cerere de completare? Balaurul Balaurul Buna ziua, rog o opinie la urmatoarea situatie: * Anul trecut, in 2010, dupa nenumărate tergiversari mi s-a emis solutia de retrocedare a terenului ... (vezi toată discuția)