* Anul trecut, in 2010, dupa nenumărate tergiversari mi s-a emis solutia de retrocedare a terenului agricol. Cererea fiind depusă in baza legii 247/2005, solicitind retrocedarea a 30 HA in natura pe vechiul amplasament (intr-o comuna/zona colinara, necooperativizata).
* Nemultumit fiind de solutie (mi se retrocedau doar 25 HA), am facut Contestatie (la Comisia Judeteana).
* Contestatia respinsa/Hot. Comis. Jud am atacat-o in instanta, unde am solicitat completarea pina la 30 HA.
* Dupa primul termen, gasind noi acte/dovezi, în baza HG 890/2005, art.11-(8) am completat cererea (in instanta) pentru a mi se retroceda o suprafata de 37 HA. Mi s-a acceptat...ma rog...sunt in sadiul ca la urmatorul termen din Oct. 2011 sa se faca o experiza (de indetificare a terenului si identificare a celor cel ocupa - ca tata supraf. ce o solicit in natura (fîneaţă, extravilan) e ocupata de alti cetateni.
Intrebare: Trebuie să înregistrez si la Primărie o cerere de completare/solicitare a suprafetei totale de 37 HA ? (în baza noilor acte gasite si depuse instantei, inclusiv intimatelor)
D-na av. imi recomanda sa înregistrez o astfel de cerere la Primarie (chiar dc. am solicitat/completat in instnta)