avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Firme Starter pentru tinerii pânã în 35 de ani
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Firme Starter pentru tinerii pânã în 35 de ani

Bună seara,

Aş vrea să ştiu (dacă ştie cineva) dacă s-a adoptat proiectul de lege pentru firmele Starter care pot fi înfiinţate de tinerii până la 35 de ani. Aceste firme pot fi scutite de impozit potrivit proiectului de lege de anul trecut.

CITAT
Tinerii intreprinzatori care isi deschid pentru prima data o firma nu vor mai plati impozit pe profit, pe o perioada de maximum cinci ani, potrivit unui nou proiect de lege sustinut pe premierul Emil Boc.

Proiectul de lege prevede ca tinerii cu varste mai mici de 35 de ani, ce isi deschid prima frma, vor fi scutiti de plata impozitului pe profit, pe o perioada de maximum trei ani

Alte discuții în legătură

Facilitati firma nou infiintata. ContSters75393 ContSters75393 As vrea sa stiu si eu daca cineva stie cu siguranta ca s-a aprobat proiectul de lege in care se acorda acele facilitati ptr. o firma nou infiintata(firma ... (vezi toată discuția)
Firma starter lastrovi lastrovi Buna ziua! Am citit articolul publicat de D-na Anca Dumitrescu, in legatura cu Legea prin care tinerii sub 35 de ani pot infiinta firme cu capital de 10 lei ... (vezi toată discuția)
Informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ani teisoara teisoara Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt in vigoare prevederile conform carora o persoana sub 35 ani beneficiaza de anumite facilitati la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)