avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facilitati firma nou infiintata.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facilitati firma nou infiintata.

As vrea sa stiu si eu daca cineva stie cu siguranta ca s-a aprobat proiectul de lege in care se acorda acele facilitati ptr. o firma nou infiintata(firma starter cum au denumit -o mai marii nostri),pentru tinerii cu virsta cuprinsa intre 18-35 ani si sa fie la prima infiintare de firma.Mersi frumos.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:25, 30 Iunie 2010
Nu s-a aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme starter pentru tinerii pânã în 35 de ani kingbt kingbt Bună seara, Aş vrea să ştiu (dacă ştie cineva) dacă s-a adoptat proiectul de lege pentru firmele Starter care pot fi înfiinţate de tinerii până ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tineri sub 35 de ani aspacardin aspacardin M-ar interesa deschiderea unui restaurant (eventual bio) prin proiectul pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. Din cum vad eu lucrurile, suma aceea de 10 ... (vezi toată discuția)
Firma starter lastrovi lastrovi Buna ziua! Am citit articolul publicat de D-na Anca Dumitrescu, in legatura cu Legea prin care tinerii sub 35 de ani pot infiinta firme cu capital de 10 lei ... (vezi toată discuția)