avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a fost detinut politic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a fost detinut politic

Bunicul meu a fost detinut politic , si nu stiu cum sa procedez in baza legii nr. 221/2009 , detin fisele matricole penale ( de la agentia nationala a penitenciarelor ) , dar nu stiu care e demersul de a actiona in judecata .

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 alina69 alina69 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti daca ar trebui sa apelez la un avocat pentru a beneficia de despagubirile oferite de legea 221/2009 sau e o procedura simpla ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa matricola penala detinuti politici unde pot ... Roryana2020 Roryana2020 rectificare fisa matricola penala detinuti politici Unde pot cere rectificarea fisei matricole penale a tatalui meu care a fost detinut politic intrucat as ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea statutului de detinut politic marius_celticus marius_celticus pe fisa de detinut a bunicului este trecut -uneltire contra ordinei sociale-si condamnat la 3 ani cu executare,descrierea faptului -din anul 1938 pana in ... (vezi toată discuția)