avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... rectificare fisa matricola penala detinuti politici ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

rectificare fisa matricola penala detinuti politici Unde pot ...

rectificare fisa matricola penala detinuti politici
Unde pot cere rectificarea fisei matricole penale a tatalui meu care a fost detinut politic intrucat as dori sa beneficiez de Legea 130/2020 in calitate de urmas si nu pot datorita faptului ca in celelalte acte de stare civila este Tudorica Costica iar in fisa matricola penala este Tudorica Constantin , sau cum pot demonstra ca este una si aceiasi persoana? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 26 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va la Administraţia Naţională a Penitenciarelor)

Fiecărui deţinut politic i s-a întocmit cel puţin o fişă matricolă penală. Fişele de penitenciar/fişele matricole penale cu menţiuni specifice au fost păstrate în arhiva Direcţiei Generale a Penitenciarelor (astăzi Administraţia Naţională a Penitenciarelor) şi centralizate la penitenciarul Jilava.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicul meu a fost detinut politic l0v3r4s l0v3r4s Bunicul meu a fost detinut politic , si nu stiu cum sa procedez in baza legii nr. 221/2009 , detin fisele matricole penale ( de la agentia nationala a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vă rog și eu o lămurire legata de legea 232 /05. ...  Tica Petrescu Tica Petrescu Bună ziua Vă rog și eu o lămurire legata de legea 232 /05. 11.2020 care modifica legea 130 /15 iulie 2020 care acordă indemnizație copiilor foștilor ... (vezi toată discuția)
Pastrare amprente leusan leusan Se mai pot gasi amprentele unei foste detinute in anii 1960-1965?Aceasta nu stiacarte si ar fi necesar pentru dovedirea ca fals a unui inscris in care apare ... (vezi toată discuția)