avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REINCADRARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REINCADRARE

In noua lege a salarizarii pe 2011 functia de sef svsu este prinsa la studii medii. Cum se va face reincadrarea mea in conditiile in care hotararea Consiliului Local spune urmatorul lucru:
Art.1 Se aproba infiintarea postului de sef serviciu pentru situatii de urgenta -denumirea postului fiind -inspector de specialitate -nivelul postului fiind inspector de specialitate ,grad profesional I. La pregatirea de specialitate conditia a fost : studii de specialitate tehnice cu diploma de licenta. Ca activitate desfasurata spune: -conduce ,organizeaza si raspunde de activitatea serviciului voluntar pentru situatii de urgenta la nivelul comunei. Reincadrarea mea conform Legii 330/2009 s-a facut dupã ,,urechea stinga,, a secretarului ,cum nu stiu pentru ca el nu a emis dispozitii de reincadrare si nici nu a cerut parerea ANFP-ului in cazul meu asa cum prevede legea pentru functiile care nu se regasesc in anexe reincadrarea trebuia facuta prin asimilarea sau echivalarea functiei cu cele existente dar cu avizul ANFP in cazul functionarilor publici sau cu avizul Ministerului Muncii la contractuali.. In 2010 apare aceasta functie in Legea 284/2010 ca fiind o functie ce necesita studii medii.
In 2006 am dat examen pe un post de studii superioare iar acum voi fi reincadrat pe o functie de studii medii .

Alte discuții în legătură

Sef svsu snadica snadica Exista o hotarare de consiliul local si un aviz al Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta pentru aprobarea Regulamentul de organizare si functionare a ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)