avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea unui salariu mediu pe unitate la nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea unui salariu mediu pe unitate la nastere

Buna ziua!

Mai pot face o cerere pentru acordarea unui salariu mediu pe unitate daca au trecut mai multe luni de la nastere? Are importanta momentul cand inaintez aceasta cerere angajatorului?

Multumesc!
Florina
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:51, 7 Februarie 2011
6 luni de la nasterea copilului, parca asa era.
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar mediu pe unitate pentru nastere copil lidialyly lidialyly Buna ziua, Intrebarea mea: CCM se aplica si in unitatile in care sunt mai putin de 21 angajati? Noi suntem 7 angajati in unitate. O angajata are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Ajutor de nastere cf ccm 2007-2010 adrianas18 adrianas18 am nascut in martie 2007 si pana in acest moment nu am stiut ca am dreptul sa primesc ca ajutor de nastere un salariu mediu pe unitate, neimpozabil. care ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil neva neva Buna ziua, intrebarea mea e in legatura cu salariul mediu pe unitate acordat mamei pentru nasterea fiecarui copil (Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel ... (vezi toată discuția)