avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de colaborare

Buna ziua. As dori sa inchei un contract de mandat pentru asistent RCA cu o societate de broker de asigurari. Sunt obligat sa ma inregistrez fiscal ca si persoana fizica? Ce impozite, taxe si contributii sunt obligat sa platesc eu?
Pls help...multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde asigurari legal intr-un magazin de piese auto? HotPink HotPink Buna seara sau… mai degraba buna dimineata! :) Am un magazin de piese auto si as vrea sa inchei si asigurari in spatiul inchiriat in care imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen secundar iulianro iulianro Buna ziua! Pana la 01.01.2015 la modificarea codului fiscal, am activat in domeniul asigurarilor ca asistent in brokeraj-persoana fizica cu contract de mandat ... (vezi toată discuția)