avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare cod CAEN secundar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare cod CAEN secundar

Buna ziua! Pana la 01.01.2015 la modificarea codului fiscal, am activat in domeniul asigurarilor ca asistent in brokeraj-persoana fizica cu contract de mandat cu un broker, apoi datorita schimbarilor legislative am fost obligat sa ma inregistrez fiscal la ANAF cu cod CAEN 6622-activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari. As dori sa stiu daca mai pot adauga la acesta si CAEN 8219-Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, pentru intocmirea actelor in vederea inmatricularii, vanzarii, radierii, etc a autoturismelor.

Alte discuții în legătură

Pot adauga si alt cod caen pe langa 6622? costi1987 costi1987 Buna ziua, Am un PFA cu codul unic 6622 - Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari. Mai pot adauga codul CAEN 8219 - Activitati de fotocopiere, ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)
Coduri caen? florin89 florin89 Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru a putea desfasura urmatoarele activitati? * Multiplicari (Xerox) alb-negru si color * ... (vezi toată discuția)