avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot adauga si alt cod CAEN pe langa 6622?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot adauga si alt cod CAEN pe langa 6622?

Buna ziua,

Am un PFA cu codul unic 6622 - Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari. Mai pot adauga codul CAEN 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat?

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen secundar iulianro iulianro Buna ziua! Pana la 01.01.2015 la modificarea codului fiscal, am activat in domeniul asigurarilor ca asistent in brokeraj-persoana fizica cu contract de mandat ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari animis animis Buna ziua, Exista vreo posibilitate sa imi fac un srl ca agent de asigurari si sa lucrez cu un broker. Eu doresc sa fiu broker ci doar sa imi fac un srl sau ... (vezi toată discuția)