avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agent asigurari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agent asigurari

Buna ziua,
Exista vreo posibilitate sa imi fac un srl ca agent de asigurari si sa lucrez cu un broker. Eu doresc sa fiu broker ci doar sa imi fac un srl sau pfa si sa contractez asigurari in numele unui broker. Pe ce cod caen ar trebui sa functionez pt a nu avea probleme cu CSA.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 17:21, 9 Aprilie 2013
Puteti sa va faceti un SRL cu codul CAEN:
-6622 Activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări
Puteti activa ca PFA, II, SC, sau asistent in brokeraj (ca persoana fizica), cos CAEN 6622, dar va trebui sa urmati un curs de pregatire continua in asigurari, fara de care nu puteti obtine cod RAF de la CSA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)