avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asistent boker in asigurari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asistent boker in asigurari

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622?
Cel mai recent răspuns: voxmaris , utilizator 15:23, 28 Martie 2014
Da, acesta e codul CAEN 6622. Depinde de anvergura activitatii care doriti sa o desfasurati. Daca vreti sa infiintati un SRL capitalul social minim pentru e de 25000lei pentru activitatea de broker de asigurare. Daca doriti sa faceti doar o colaborare puteti infiinta un PFA care va avea in titulatura numele dvs. urmata de sintagma BROKER DE ASIGURARE - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA. La SRL de asemenea in denumirea activitatii pe care o alegeti se va scrie,, BROKER DE ASIGURARE" In rest celelalte demersuri pentru inmatricularea societatii urmeaza calea clasica. Va sfatuiesc oricum sa luati legatura cu o persoana specializata care sa va infiinteze societatea, deoarece dupa inmatriculare trebuie sa treaca prin furcile caudine ale autorizarilor de la CSA, unde reglementarile se schimba destul de des. SUCCES!
Am inteles,pt broker,dar pe mine ma intereseaza asistent broker. Capitalul social nu poate sa fie 25000.
Pentru asistent brokeraj capitalul social este de 200 ron, trebuie doar sa aveti un contract de colaborare cu un broker autorizat iar in titulatura societatii veti insera sintagma -ASISTENT DE BROKERAJ SRL.
Trebuie anumite cursuri, sau studii pentru a deveni asistent broker (PFA sau SRL)? Am deja cod RAF de agent asigurari
de curiozitate din ce localitate esti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari animis animis Buna ziua, Exista vreo posibilitate sa imi fac un srl ca agent de asigurari si sa lucrez cu un broker. Eu doresc sa fiu broker ci doar sa imi fac un srl sau ... (vezi toată discuția)