avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda - executare silita

Buna ziua . Azi mi-a venit de la taxe si impozite o somatie ( aveam o amenda de 400 ron si nu am platit-o) .

Pe foaie scrie : Daca in termen de 15 zile de la primirea prezentei somatii nu veti achita sumele metnionate pentru care termineul legal de plata a expirat , in baza prevederilor O.G.92/2003/ privind codul de procedura fiscala se va proceda la aplicarea modalitatilor de executare silita .
PS : apartamentul este pe numele meu . atat am pe numele meu.

Este adevarat ? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
dubstep, utilizator
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 11:33, 7 Februarie 2011
Este adevarat ce? Ca exista posibilitatea executarii silite?Da, exista, iar cadrul legal este bine mentionat.Prima data va blocheaza conturile,daca aveti....
Un sfat. Daca incepe executarea silita si nu aveti toata suma stabilita prin somatie...puteti suspenda executarea silita prin plata unei mici sume.....dupa care curge un nou termen.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii bugetul local catalincul catalincul Buna ziua! Am o intrebare la care sper sa gasesc raspunsul pe acest forum. Am avut o amenda de 50 RON pentru circulatie (n-am avut actele la mine) din 2002, ... (vezi toată discuția)
Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a amenzilor pork pork M-am angajat recent executor fiscal,la serviciul de executare silita a amenzilor.Trebuie sa preiau de la cel dinaintea mea toate procesele verbale si actele de ... (vezi toată discuția)