avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoarea cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoarea cu suspendare

Buna ziua.M-am judecat cu fostul sot pt neplata pensiei de intretinere,cu cateva zile in urma acesta a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare.Va rog sa-mi spuneti daca i sa dat cu suspendare acei bani pt care ne-am judecat o sa fie obligat sa mii dea ?Va rog din suflet sa-mi spuneti .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GMarilena , utilizator 19:11, 28 Februarie 2011
Neplata pensiei alimentare pe penal are ca si consecinta o pedeapsa cu suspendare si doar atat , dar daca nu are venituri nu aveti ce sa ii mai faceti...
E obligat sa vi-i dea, insa trebuie sa-l executati, daca aveti ce. Casa, masina, salariu etc.
Va multumesc foarte mult.Sa inteleg ca va trebui sa merg acum cu hotararea la un executor?S-au il va instiinta tribunalul de aceste lucruri?
Persoana care e iteresata merge si face demersurile... nu prea le face altcineva penrtu noi.
Succes!
Va multumesc foarte mult.Asi mai avea o intrebare,in cat timp se emite hotararea?De 5 zile sa dat sentinta.daca merg eu so ridic se poate face acest lucru?

Alte discuții în legătură

Care este termenul legal pentru plangere penala ? florinsadova florinsadova In data de 10.02.2009 am obtinut sentinta definitiva si executorie intr-un litigiu de munca.Am solicitat printr-o cerere scrisa reangajarea si celelalte ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Cristinica84 Cristinica84 Am inaintat divort,copilul mi-a fost incredintat prin ordonanta presedentiala ,hotararea a ramas definitiva.,el mi-furat copilul si nu ma lasa sa-l vad,ma ... (vezi toată discuția)