avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PENSIONARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PENSIONARE

Suntem institutie de stat cu autofinantare (contractuali).Contabila sefa din data de 15 septembrie 2010 se afla in concediu medical.In data de 1 februarie 2011 s-a preyentat la sediul institutiei cu Decizie asupra capacitatii de munca cu diagnostic tulburare depresiva anxioasa decompensata psihotic cu ideatie autolitica - gradul III.
Intrebari: In baza carei decizii se face decizia incetarii raportului de munca, incepand cu ce data,daca suntem obligati ca sa lucram in continuare cu dansa la 4 ore deoarece Ordinul dupa care functionam prevede contabil sef si director ca conducatori ai institutiei,sau putem face incetarea raportului de munca si cum putem proceda in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie asupra capacitatii de munca gaina_sorin gaina_sorin O persoana care beneficia de pensie de boala, grad de invaliditate 3, a fost chemata la termenul de revizuire la Institutul National de expertiza medicala si ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate, pensie de invaliditate mari2011 mari2011 va rog daca stie cineva dg. tulburare afectiva bipolara cu depresie severa ,in ce grad de incapacitate de munca se incadreaza . e vb de un barbat de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate carmen43 carmen43 Eu sufar de tulburare depresiva anxioasa si cand am fost in comisie sa ies la pensie mi-a spus ca am tot ce imi trebuie pentru pensie dar mai imi trebuia 1 an ... (vezi toată discuția)