avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie asupra capacitatii de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie asupra capacitatii de munca

O persoana care beneficia de pensie de boala, grad de invaliditate 3, a fost chemata la termenul de revizuire la Institutul National de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca. Comisia de avizare si control a constatat ca nu se incadreaza in grad de invaliditate. Afectiunile avute erau F33 si I83. La comisie au fost constatate F34 si I87. Comisia nu s-a uitat absolut deloc pe biletele de iesire din spital recente, care fac referire la necesitatea operatie pentru varice recidivate la membrele inferioare (insuficienta venoasa cronica clasa iv ceap), gonartroza bilaterala, osteoporoza si tulburare depresiva majora, episod depresiv sever cu simptome psihotice, ideatie autolitica... Persoana de 54 ani, intrucat nu se simpte apta de munca, vrea sa faca contestatie asupra deciziei comisiei. Cine rezolva contestatia? Cine plateste perioada noua de spitalizare si noile analize? Ce sanse are persoana?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:30, 12 Aprilie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate referat medical pentru comisia de expertiza medicala grin grin Buna seara, Cat timp poate fi valabil REFERATUL MEDICAL(anexa2) emis de medicul specialist pentru comisia de expertiza (este vorba de revizuirea medicala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost operată de chist glanda bartholini. am modificări ... elena tilica elena tilica Bună ziua! Am fost operată de chist glanda Bartholini. Am modificări coxartrozice bilaterale cu multe înscrisuri legate de așa ceva. ... (vezi toată discuția)
Curator, obligatii si drepturi dorubabonea dorubabonea Am curatela asupra surorii, adica ii ridic pensia, achit obligatiile la azil. (pensie de invaliditate cu grad de handicap GRAV, nerevizuibil)cu diagnosticele ... (vezi toată discuția)