pauleo a scris:
Buna ziua,
Nu am fost casatoriti si suntem in proces pt. incredintarea copiilor (un copil are 3 ani si celalalt 4 ani). S-au admis de catre instanta: proba cu 2 martori, (la primul termen doar un martor, si doar daca se va dovedi necesar va fi chemat si cel de al doilea), proba cu inscrisuri si interogatoriul partilor. Am aflat de la cunostintele comune ca partea adversa ia declaratii scrise de la terte persoane care sa confirme ca sunt o persoana violenta, ca i-am adresat injurii si l-am agresat fizic in fata copiilor, lucru care nu este adevarat (eu am 43 kg iar el 90 kg). Ce greutate au in instanta si cum pot "demonta" aceste acuzatii, tinand cont ca s-a admis in prima faza doar proba doar cu 1 martor, iar cei care dau astfel de declaratii (amici de ai lui) nu vor fi interogati pt. a se dovedi falsitatea declaratiilor lor?
multumesc mult si astept raspunsurile dvs.
Trebuie sa va opuneti la administrarea unor astfel de probe, fiind extrajudiciare.
In mod normal nici instanta nu ar trebui sa permita administrarea lor ca probe, dar tinand cont ca traim in Romania se mai fac si exceptii...
Sper ca ati angajat avocat...;)