avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... caut avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

caut avocat

buna ziua,

caut avocat bun pentru litigiu comercial pe piata de capital. Sunt in recurs in anulare cu termen 22.02. Cine ma poate ajuta , va rog?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 03:36, 10 Februarie 2011
Eleonora, este prea generala cererea ta. In primul rind, nu spui din ce localitate esti.
Avocatii sint persoane ocupate, mai bine cauta la rubrica "consultanti", pe baza de judet si profesie, si apoi incearca sa le dai telefon (majoritatea au si datele de contact, daca nu - trimite mesaj). S-ar putea sa ai mai repede un raspuns asa.
Toate cele bune.
sunt din Constanta , procesul e in vrancea ,dar as vrea sa stramut in Bucuresti daca se poate pentru ca au influenta locala. Este comercial , legislatia pietei de capital.
daca vizeaza piata de capital,posibil sa ma intereseze.
inainte de a fi avocat, am fost broker activ pe pietele de capital din romania(bvb,bmfms).cunosc fff bine piata de capital si am avut spete in acest domeniu. este specialitatea mea.
in cazul in care doriti sa avem o discutie,intrati pe datele mele si remiteti un mesaj sms .sau in privat descrieti putin speta dvs.
cu respect,av zagrean

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intermediere financiara mesajprivat mesajprivat Am fost prejudiciat de catre SSIF BROKER S.A., dupa cum urmeaza: 1. In primul rand, acuz lipsa de informare. Societatea de intermediere financiara SSIF BROKER ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere ? (caz complicat) mesajprivat mesajprivat Incepand din luna iunie 2006, subsemnatul Ion Razvan, ulterior, in urma casatoriei, Bratucu Ion Razvan, m-am adresat C.N.V.M. cu mai multe adrese, atat prin ... (vezi toată discuția)
Cum formulez pt cedo motivatia privind incalcarea dreptului la un proces echitabil ? naibody naibody Ma numesc Razvan, din Brasov si va adresez o respectuoasa rugaminte de a ma sfatui cu privire la modul de abordare a unei plangeri la CEDO. Ceea ce as dori ... (vezi toată discuția)