avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cheltuieli de judecata

Am castigat un proces pe un litigiu de munca cu firma la care am fost angajat anterior. Astept sa faca recurs... Firma trebuie sa-mi plateasca cheltuielile de judecata (1500 lei). As avea neaparata nevoie de banii astia pt ca mi s-a terminat somajul. Se poate sa-i primesc sau va trebui sa astept finalizarea recursului. Daca da, va rog sa-mi spuneti ce am de facut si cam ar dura sa intru in posesia banilor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 28 Februarie 2011
Faceti cerere atat pentru plata banilor , cat si pentru reintegrare ... exista posibilitatea ca angajatorul sa execute doar partial hotararea respectiva ... insa daca dupa trecerea unei perioade de 15 zile de la data inregistrarii cererii dvs angajatorul nu va plateste banii puteti fcae plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale in urma unei hotarari judecatoresti MatusaVulpe MatusaVulpe Buna ziua, Am castigat in instanta un litigiu de munca, pentru care angajatorul este obligat sa ma repuna pe post, m-a repus fara sa semnez acte altele in ... (vezi toată discuția)
Reintegrare acuta acuta Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de punere in aplicare a unei hot judecatoresti irevocabile de reintegrare pe vechiul post. 15 ... (vezi toată discuția)