avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa fiscala

Buna ziua.
Sotia mea este angajata la stat insa in luna decembrie 2010 a lucrat intr-o farmacie privata cu contract de colaborare doar in aceasta luna.
Ce fisa fiscala trebuie completata,unde trebuie depusa si pina la ce data?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 14:52, 7 Februarie 2011
Angajatorii se ocupa de fisele fiscale.
Pana la finele lunii Februarie 2011 se depun fisele fiscale 1 si 2 doar aferente anului 2010.
Deci sa inteleg ca ea nu mai trebuie sa faca nimic,v-a depune firma cu care a facut contractul de colaborare declaratia fiscala pentru ea?
Buna ziua din nou

Codul fiscal:
ART. 59

Fişe fiscale

(1) Informaţiile referitoare la calculul impozitului pe veniturile din salarii se cuprind în fişele fiscale.

(2) Plătitorul de venituri are obligaţia să completeze formularele prevăzute la alin. (1), pe întreaga durată de efectuare a plăţii salariilor. Plătitorul este obligat să păstreze fişele fiscale pe întreaga durată a angajării şi să transmită organului fiscal competent o copie, pentru fiecare an, până în ultima zi a lunii februarie a anului curent, pentru anul fiscal expirat. Modelul şi conţinutul formularelor se aprobă prin ordin al ministrului finanţelor publice.

Fisa fiscala = venituri din salarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale 2010 flori9 flori9 Pentru angajatele cu contractul de munca suspendat pt crestere copil, se mai depun fise fiscale? (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit sau fisa fiscala? mjuvina mjuvina Buna ziua, Am fost concediata in data de 02.04.2012 si am beneficiat de ajutor de somaj. Acum 2 zile am primit de la fostul angajator o adeverinta de venit ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala dciuchi dciuchi Am stat in preaviz 20 de zile, dupa care m-am dus la firma sa imi iau fisa fiscala, insa aici mi s-a spus ca nu poate sa faca un stat separat si sa-mi ... (vezi toată discuția)