avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati?

Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a contractului,,x'',datorita unei contestatii;asta dupa ce s-au deschis ofertele.Comisia de licitatie se mai plateste? Expertul cooptat a fost oricum platit-avand contract.Dar noi, mai suntem remunerati? Exista o baza legala?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati? mirela1969 mirela1969 Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura online biankka biankka Va rog sa mi spuneti care sunt exact pasii pentru anularea unei cereri de oferta online, ce documente trebuiesc emise, de cine ,ce documente se publica in seap ... (vezi toată discuția)
Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)