Va rog sa mi spuneti care sunt exact pasii pentru anularea unei cereri de oferta online, ce documente trebuiesc emise, de cine ,ce documente se publica in seap si care sunt termenele de asteptare
In perioada de evaluare a propunerilor tehnice expertul tehnic cooptat a observat ca documentatia de atribuire publicata in seap de catre autoritatea contractanta are cateva .... scapari majore ,cum procedez?
Multumesc
In primul rand trebuie comisia sa elaboreze in temeiul art.72, alin.2, lit.k din HG 925/2006, o propunere de anulare a procedurii conform art.209, alin.1, lit.c, coroborat cu alin.4, lit.b din OUG 34/2006. Problema este ca trebuie justificat foarte temeinic, neregulile observate trebuie sa faca practic imposibila executia contractului.
PRACTIC AVEM UN EXPERT TEHNIC COOPTAT IN CADRUL COMISIEI DE EVALUARE SI EL A OBSERVAT ACESTE NEREGULI IN DOCUMENTATIE ,ACUM EU INTREB EL TREBUIE SA MI FACA UN RAPORT IN CARE TREBUIE SA EXPLICE ACESTE NEREGULI SI NOI COMISIA PE BAZA RAPORTULUI FACEM O HARTIE CV PRIN CARE ANULAM ?
Da.
Atentie, raspunderea deciziei este integrala a comisiei, nu a expertului.
Asa ca trebuie sa aveti grija sa fie cat mai bine justificata decizia de a propune anularea in documentul pe care il intocmeste comisia, raportul de expertiza avand valoare consultativa, nu decizionala.
Adica pe scurt, comisia decide propunerea anularii, expertul doar prezinta aspectele necesare, la cerere.
Comisia de evaluare a ofertelor a facut propunerea de anulare pentru licitatie ,aceasta propunere este suficient a se aproba de primar sau acesta din urma trebuie sa dea o decizie sau hotarare pe care o pun pe seap? mentionez ca licitatia este cerere de oferte online
trebuie sa transmit tuturor participantilor comunicare de anulare sau este suficient sa pun decizia in sectiunea clarificari decizii din seap si dupa 5 zile sa dau anulare?