avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati?

Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a contractului,,x'',datorita unei contestatii;asta dupa ce s-au deschis ofertele.Comisia de licitatie se mai plateste? Expertul cooptat a fost oricum platit-avand contract.Dar noi, mai suntem remunerati? Exista o baza legala?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 21:29, 11 Iunie 2011
Membrii comisiei de licitatie nu sunt platiti !
Art. 54 OUG 60 DIN 25 aprilie 2001
" Autoritatea contractanta hotaraste daca membrii comisiei de evaluare sau ai juriului, toti sau numai o parte a acestora, sunt remunerati pentru activitatea respectiva."

Nu stiu daca s-a modificat ulterior.
Alisssia a scris:

Art. 54 OUG 60 DIN 25 aprilie 2001
" Autoritatea contractanta hotaraste daca membrii comisiei de evaluare sau ai juriului, toti sau numai o parte a acestora, sunt remunerati pentru activitatea respectiva."

Nu stiu daca s-a modificat ulterior.

OG 60 din 2001 s-a abrogat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membrii comisiei de licitatie sunt remunerati? mirela1969 mirela1969 Am fost in comisia de licitatie impreuna cu alti colegi din primarie + expertul cooptat. AC-primaria - a anulat procedura de atribuire a ... (vezi toată discuția)
Plata membrilor comisiei de evaluare pentru evaluarea ofertelor depuse milica68 milica68 Doresc sa stiu daca membrii comisiei de evaluare pentru ofertele depuse la atribuirea unui contract de lucrari pot fi platiti (baza legala). (vezi toată discuția)
Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)