Situatia mea e oarecum diferita de cele discutate deja in forum, cand oamenii nu reusesc sa obtina acordul vecinilor pentru infiintare firma. Eu am probleme cu vecinul de dedesubt, care are in apartament o firma pentru care nu mi-a cerut acordul, semnatura, niciodata. L-am respectat, nu i-am reprosat nimic in cele 7 luni de zgomot continuu cand a daramat toti peretii din casa. Nu am spus nimic nici cand si-a inceput activitatea si cand tocmai lipsa peretilor si a mobilei obisnuite de casa fac ca zgomotul sa fie teribil. Marea problema e ca unul dintre copiii sai isi aduna prietenii din cartier si vine noaptea in apartament unde fac zgomot. Atat de mare, incat ai senzatia ca sunt la tine in casa. L-am sunat de nenumarate ori pe proprietar, l-am rugat, l-am amenintat... nici un rezultat.
Ideea e ca NU MAI VREAU ca in acel apartament sa functioneze firma lui, cata vreme nu ne putem intelege ca oamenii civilizati. Unde pot face plangere??
A, apropo, administratorul stie de aceasta ilegalitate, dar nu face nimic.
Administratorul nu are ce sa faca, adica nu are nicio parghie legala de a face ceva.
Cine ar putea face este comitetul executiv, presedintele asociatiei sau chiar dv.
Ma intreb daca semnatura presedintelui, ca reprezentant al proprietarilor exista pe acel acord. Dar acel acord exista in realitate?
Puteti incerca la Reg. Comertului sa va interesati daca este inregistrata firma lui - daca ii stiti denumirea - si apoi vedeti ce e de facut, acolo la Reg. Com.
Administratorul si presedintele imi spun la unison ca respectivul individ functioneaza in "ilegalitate", ca ei nu au semnat nimic. E drept ca respectivul are firma de cadastru si cu pilele de rigoare prin primarie, registrul comertului sau mai stiu eu unde l-o fi purtat activitatea desfasurata, a reusit sa ia actele fara semnaturile noastre. Unde ar trebui sa sesizez eu aceasta situatie? Cine il poate trage la raspundere?
Dv. ne intrebati pe noi cum puteti sa actionati intr-un sistem corupt? Si noi ce sa va spunem? E clar cum si-a obtinut avizul! Dv. nu va e clar? Mergeti la Registrul Comertului si vedeti daca puteti face ceva.