avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar in instanta

As fi pus intrebarea asta la intrebari generale, dar nu am gasit o rubrica de acest gen.

Este in regula sau este interzis sublinierea cu pixul, markerul rosu sau de alta culoare a documentelelor din dosare predate catre instante.

De exemplu daca as vrea sa atrag atentia catre anumite pasaje importante din documentatia predata.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 17:35, 7 Februarie 2011
Puteti sa subliniati fara probleme, important este sa certificati copiile depuse la dosar.
Nu exista vreun text legal care sa interzica acest lucru, sunt chiar si avocati care recurg la aceasta metoda pentru a atrage atentia, si mai mult chiar unii judecatori isi subliniaza anumite pasaje din cererile justitiabililor pentru a semnala diverse aspecte pe care le considera importante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente catre cedo Just-drept Just-drept Doresc sa inteleg procedura catre CEDO. 1) Documentele doveditoare ce trebuiesc anexate, trebuie depusa incepand cu prima plangere depusa la politie, apoi ... (vezi toată discuția)
Trecere pe culoarea rosie cu art 52? Tonyde Tonyde Buna ziua! In PV politistul a consemnat la rubrica \"Articol prevedere\" - 52/1 oug 195/2002 \"Articol sanctionare\" - 100/3/d Din ce vad Reguli pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie contraventie AlexandruGhe AlexandruGhe Buna ziua. Astazi am fost amendat si mi-a fost retinut in mod abuziv permisul de conducere. Am platit amendat si as vrea sa stiu daca mai pot face ... (vezi toată discuția)