avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

compensatorii

In contractul colectiv al transportatorilor aplicabil formularea pentru plata salariilor compensatorii este ''salariu de baza brut''. Am rugamintea sa imi spuneti daca la plata se ia in considerare si sporul de vechime sau numai salariul de baza. De asemenea va rog sa imi spuneti ce se opreste la plata acestor salarii? Impozit , somaj, sanatate si pensii?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 11:23, 8 Februarie 2011
Saalriul de baza brut este efectiv salariul de incadrare(fara sporuri,daca acestea nu au fost incluse in salariul de baza-verificati pe fluturasul de salarii).
In cazul salariilor compensatorii se platesc toate contributiile sociale , mai putin contributia la somaj si fondul de garantare creante fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza si sporurile apetra apetra Ordinul 64/2003 modificat precizeaza: \"1.Salariul de bază lunar brut: ...lei 2.Alte elemente constitutive: a)sporuri ... ; b)indemnizaţii ... ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii popyaly_cry popyaly_cry Buna ziua. La primirea de salarii compensatorii ca urmare a unei concedieri va rog sa-mi spuneti ce impozite si taxe salariale sunt trase din cuantumul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna seara la toata lumea, Revin cu tema calculului indemnizatie de somaj tehnic, pentru ca intre timp am devenit somera in urma concedierii colective si am ... (vezi toată discuția)