avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot iesi la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot iesi la pensie?

Am 57 de ani cu stagiu de cotizare 35 de ani si 22 de zile din care 23 de ani 1 luna si 22 de zile grupa a 2.sunt pensionara pe caz de boala din 23.07.2003.cand pot iesi la pensie anticipata sau la limita de varsta?mentionez ca am 3 nasteri si numar de puncte realizate 30.23083
Multumesc anticipat!!!
Data nasteri 04.01.1954

Dar mie mi sa spus la casa de pensii ca am dreptul la pensie de drept la 59 si 8 luni este corect?? in cazul acesta ce pot sa fac?unde sa ma duc?

Grupa de munca este recunoscuta ca scrie pe decizia de la casa de pensii. si cealalta nu stiu daca mi sa aplicat!

Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
angela57, utilizator
Cel mai recent răspuns: angela57 , utilizator 20:41, 7 Februarie 2011
Multumesc mult de tot pentru sfaturi!O seara buna!
Grupa de munca este recunoscuta ca scrie pe decizia de la casa de pensii. si cealalta nu stiu daca mi sa aplicat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea varstei de pensionare mutu_m mutu_m Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, Sunt nascuta pe 09. 07.1957, actualmente pensionata gradul II cu pensie revizuibila incepand cu 05. 03. 2010. Pe decizia de pensionare de boala, ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta petretata petretata [b] In conformitate cu noua lege a pensiilor[/b] La împlinirea vârstei standard sau a vârstei standard reduse conform legii pentru obţinerea pensiei ... (vezi toată discuția)