avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie crestere al doilea copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie crestere al doilea copil

Buna seara! Primesc indemnizatie de crestere copil(pt 2 ani) din data de 16 iulie 2009 pana la data de 16 iulie 2011 dar la inceputul lunii martie 2011, urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil. Cum procedez pentru a primi si pentru cel de-al doilea copil dreptul la indemnizatie?Cand trebuie sa depun actele necesare si mai ales la ce institutie? La primarie, unde se depun actele pentru indemnizatie mi s-a spus sa revin dupa ce nasc...Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil mihaelacapra2005 mihaelacapra2005 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu de cand incep sa primesc indemnizatia de crestere pentru cel de-al doilea copil, pana cand trebuie sa depun actele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lauricafl lauricafl Buna ziua. Daca o persoana este studenta la zi, fara plata are dreptul al indemnizatie de crestere copil? Mentionez ca persoana in cauza urmeaza sa nasca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Monica M. Monica M. Buna seara! Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se poate ca sotul sa primeasca indemnizatie de creștere a copilului, eu neavand venituri in ultimele luni ... (vezi toată discuția)