avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despre noul permis de circulatie biometric.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despre noul permis de circulatie biometric.

Sunt conducator auto mai demult cu acte la zi si as dori sa stiu in ce conditi se poate elibera un asemenea permis de conducere. Dac cineva detine stirea oficiala si cand se poate depune cerere? multumesc.

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de conducere emis in canada marc1995 marc1995 Buna ziua, As vrea sa va intreb daca o dacă o persoana (cetățean roman) cu permis de conducere emis în Canada + permis internațional poate sa conducă ... (vezi toată discuția)
Poate un cetățean moldovean să facă, la poliție, o cerere de renunțare la permisul de conducere moldovenesc și să obțină un permis românesc? vicutza45 vicutza45 Bună ziua.. In cazul in care o persoana detine deja un permis de conducere moldovenesc,care nu este valabil mai mult de 6 luni pe teritoriul Germaniei(nici ... (vezi toată discuția)
Permis auto - cetatean roman aflat in strainatate praty praty sunt in strainatate si imi expira permisul auto ,nu stiu daca pot sa-l schimb aici si ce acte imi trebuie.:( as dori un raspuns cat mai repede va ... (vezi toată discuția)