avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... probleme cu politia comunitara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

probleme cu politia comunitara

Buna!ieri am trecut strada la cativa metri de trecerea de pietoni din apropierea unei scoli cu copilul de mana dupa ce m-am asigurat si nu se vedea nici o masina nici macar in departare.Politistul comunitar care se afla la trecerea de pietoni a venit in spatele meu in curtea scolii tipand''nu ti-e rusine,pe unde treci strada?''Eu i-am spus ca am gresit si-mi cer scuze,el probabil exasperat de calmul meu a zis''da-mi buletinul!'',fara sa se prezine macar.I-am dat buletinul,si am intrat in scoala;dapa 5 minute am revenit la el si l-am rugat sa-mi inapoieze buletinul,si sa nu ma mai umileasca,ca a facut-o destul de fata cu alti parinti si copii.Mi-a raspuns ''nu o sa-l mai vezi''.I-am spus sa-mi faca proces verbal,sa-mi dea amenda,sa cheme agetii de circulatie,sau sa mergem la politie,nimic.Se plimba cu buletinul meu in mana tipand intr-una sa-mi fie rusine,aplecat cu buletinul in scoala ,probabil la wc,cert este ca in momentul in care i-am pus ca face un abuz mi la dat si s-a urcat in masina politiei comunitare injurandu-ma.Totul a durat cam o jumatate de ora.Ce e e facut?am martori care l-au auzit cum tipa,are antecedente(s-a mai luat de mamica unui copil,s-a certat si cu invatatorea fiului meu)Nu as vrea sa-l las sa scape cu una cu doua,mai ales ca este platit din banii mei,sa nu-si mai verse frustrarile acumulate pe oricine ii iese in cale.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 20:11, 8 Februarie 2011
Formulati o plangere penala pentru purtare abuziva la Parchetul de pe langa tribunalul local,cu connditia ca si martorii despre care faceati vorbire,care au asistat la scena relatata sa dea declaratii in acest sens.
Formulati apoi o sesizare catre conducerea acestei institutii.
Plangerea nedovedita cu probe,i-ar permite acestuia sa se indrepte,la randul sau,impotriva dvs cu plangere pentru denuntare calomnioasa
Multumesc pentru raspunsul promt!asa am sa fac,mai ales ca agentul comunitar a comis-o din nou astazi la aceeasi scoala cu un alt parinte,deci chiar nu se poate controla.
Aveti grija sa aveti probe,fiti sigura inainte ca persoanele respective,vor da declaratii.
Totusi,oamenii sunt schimbatori,mai ales cand este vorba despre propria raspundere,despre timp pierdut cu declaratii,tracasaj la organele de urmarire penala si in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
mai bine mergeti impreuna cu acel parinte agresat dupa dvs... macar atat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiunea verbala si intimidarea elevului de catre profesor mariamih mariamih In urma unei sesizari facuta de catre mine la scoala ,in care reclamam faptul ca profesoara de romana nu preda materia respectiva pierzand timpul cu lungi ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala din culpa M M Acum aproape 4 luni de zile am avut un accident de masina pe o trecere de pietoni.Eram pe banda 1 iar pe banda 2 un autobuz.In dreptul trecerii de pietoni mia ... (vezi toată discuția)
Plângere mincinoasă. ce mă sfătuiți să fac ca să mă apăr? sandutudorache sandutudorache Azi m-am trezit cu tlf de la politie ca au o plangere impotriva mea facuta de catre o doamna... Acum 3 sapt.in urma ,fiul meu a avut un incident la scoala cu ... (vezi toată discuția)