avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Agresiunea verbala si intimidarea elevului de catre ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Agresiunea verbala si intimidarea elevului de catre profesor

In urma unei sesizari facuta de catre mine la scoala ,in care reclamam faptul ca profesoara de romana nu preda materia respectiva pierzand timpul cu lungi povestiri despre religie si viata personala,fiica mea a fost hartuita 1 ora cu un coportament menit sa intimideze si sa o umileasca in fata intregii clase :"ti-ai facut-o cu mana ta ","mi-ar fi rusine cu o asemenea mama ","mama ta nu a studiat nicio data un manual de romana" avand totodata un aer agresiv si amenintand ca daca nu ma potoleste o sa fie de rau.va rog sa ma sfatuiti cui sa ma adresez !multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrei-Ionuț COCÎRLĂU , Avocat 19:07, 5 Noiembrie 2015
Bună seara !

În situaţia de faţă aveţi 2 variante :

1. Să continuaţi războiul cu profesoara de română , căreia , dacă are ceva ani la catedră în spate , o să se alăture şi conducerea liceului/şcolii . Şi ar trebui depusă o plângere către Inspectoratul Şcolar Judeţean şi/sau Ministerului Educaţiei şi Cercetării Naţionale .

2. Vă retrageţi prezenta plângere împotriva doamnei profesoare de română şi vă cereţi scuze .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al profesorului impotriva elevului DARIUS_BZ DARIUS_BZ Buna seara! am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: fiica mea este eleva in cls.a vii-a si de cateva luni mai exact 6 profesoara de. biologie duce ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)