avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Calitate procesuala pasiva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Calitate procesuala pasiva

Buna ziua, am formulat o plangere contraventionala impotriva unui proces-verbal intocmit de ANPC. Am atribuit calitatea de parat ANPC prin Comisariatul judetean formuland ca noi, societatea M intelegem sa chemam in judecata ANPC prin CJPC. Am trimis plangerea prin posta dar nu stiu daca am facut corect cum am chemat in judecata acesta institutie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:54, 8 Februarie 2011
trebuie chemat in judecata unitatea in care este incadrat agentul constatator - adica Comisariatul Judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala pasiva ionescualecu ionescualecu buna ziua, amermmen formulat o plangere contraventionala pentru care vom avea primul termen in martie. plangerea contraventionala este formulata impotriva ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ionica.george ionica.george buna ziua am primit zilele trecute la magazinul nostru un control de la protectia consumatorului. ne-au intocmit proces verbal pentru ca nu am informat ... (vezi toată discuția)
Amenda aplicata de catre biroul politie autostrazi alexandra2487 alexandra2487 In cazul formularii unei plangeri contraventionale impotriva unui proces verbal intocmit de catre un agent din cadrul unui birou politie autostrada, cine are ... (vezi toată discuția)