avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda aplicata de catre biroul politie autostrazi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda aplicata de catre biroul politie autostrazi

In cazul formularii unei plangeri contraventionale impotriva unui proces verbal intocmit de catre un agent din cadrul unui birou politie autostrada, cine are calitatea de parat?Biroul politie autostrada sau Inspectoratul General al Politiei Romane, fiind subordonat acestuia?si unde urmeaza a fi comunicata plangerea ?La sediul Biroului sau la sediul Inspectoratului General?
Cel mai recent răspuns: alexandra2487 , utilizator 20:36, 21 Ianuarie 2015
Paratul este emitentul documentului respectiv politia autostrazi
Plangerea se adreseaza judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Ati avut cumva un caz asemanator?Va intreb deoarece am chemat in judecata biroul de autostrada , dar in intampinare mi s-a invocat faptul ca trebuia sa chem in judecata inspectoratul general al politiei romane.
Nu am gasit niciunde daca aceste birouri de autostrazi au personalitate juridica sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv de contraventie din alta localitate mihaidragos mihaidragos Buna ziua, am fost sanctionat abuziv de catre un agent din Jud. OLT si vreau sa contest PV. Stiu ca trebuie depusa la Judecatoria Corabia. Ce nu stiu este cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie, ... FlorinElv FlorinElv Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie, pasii la mine au fost: 1. Suspendare permis 30 de zile si primit dovada pt 15 zile ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala ContSters163516 ContSters163516 am primit o amenda de 500 roni pt ca am sunat la 112 scrie ca pot sa o contest in 15 zile la unitatea din care face parte agentul constatator. Faptul ... (vezi toată discuția)