avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... retragere actiune de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

retragere actiune de divort

Am initiat un divort de comun acord, al carui prim termen este in iunie 2011. Am revenit asupra deciziei, impacandu-ne. Cum se poate urgenta depunerea acelei cererei de renuntare la actiunea de divort inainte de primul termen? Sau ce alta posibilitate de a urgenta exista
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:13, 8 Februarie 2011
aveti urmatoarele posibilitati:
1. depuneti o cerere in instanta, prin serviciul registratura, prin care declarati amandoi sotii ca v-ati impacat si ca doriti sa renuntati la actiunea de divort formualta.
2. nu va prezentati la termenul fixat/va prezentati amandoi si declarati ca v-ati impacat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)
Retragere actiune de divort dorumid dorumid O zi buna tuturor. Acum 3 luni de zile am depus o cerere la tribunal pt desfacerea casatoriei de comun acord (cerere semnata numai de mine, sotia nu a ... (vezi toată discuția)
Se poate anula cererea de divort inainte de primul termen stabilit de instanta ?! iuliana-iolanda iuliana-iolanda [i][b]Buna ziua ... Ma numesc Iuliana-Iolanda , am 41 de ani , locuiesc in Brasov si as dori sa ma informez asupra unui aspect in legatura cu procedeul unui ... (vezi toată discuția)