avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ANGAJARE?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ANGAJARE?

Buna!
Sunt administrator al unei II(interprindere individuala) si as dorii sa-mi spuneti daca trebuie sa-mi fac angajare,daca tot eu sunt si vanzator?:(
Cel mai recent răspuns: ram82 , utilizator 08:55, 13 Februarie 2011
Nu trebuie,neaparat.Dar va veti plati in caliatate de persoana fizica (administrator) obligatiile la CAS (in baza unui contract de asigurat incheiat cu ei) si contributia la sanatate.
Mergeti la aceste institutii si va interesati care este procedura.
Multumesc mult de raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul public de pensii Elsa60 Elsa60 In putin timp imi expira perioada de somaj. As dori sa-mi fac contracte de asigurat atat la pensii cat si la sanatate. Din octombrie voi avea un contract de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca? sebisibiu sebisibiu Tocmai mi-am deschis un PFA. Nu am lucrat niciodata deci nu am inca carte de munca. Unde trebuie sa imi fac? Ce acte sunt necesare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala si contributia la sanatate carmen_danciu carmen_danciu Buna seara . Am o interprindere individuala din 2010 decembrie si in acelasi timp sunt salariat la o alta firma. Va rog sa ma lamuriti daca trebuia sa ... (vezi toată discuția)