avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... intreprindere individuala si contributia la sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

intreprindere individuala si contributia la sanatate

Buna seara .
Am o interprindere individuala din 2010 decembrie si in acelasi timp sunt salariat la o alta firma.
Va rog sa ma lamuriti daca trebuia sa platesc contributia la sanatate in calitate de persoana fizica la venitul estimat pe 2010 pe 2011 si pe 2012?
Va rog sa-mi spuneti si unde se specifica acest lucru.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:32, 18 Februarie 2012
Contributia la asigurarile sociale de sanatate se plateste asupra tuturor veniturilor realizate chiar daca aveti si calitatea de salariat. Baza legala Legea 95/2006.
Mergeti cu impunerea finala de la finante la sanatate si va calculeaza cit datorati..
Asa cum spune si colega @cristinanelu se palteste cf. legi..:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contributii obligatorii atepelus atepelus Ce contributii sunt obligatorii?-sanatate/somaj/pensie/etc Multumesc! (vezi toată discuția)
Contributie cass VRABIE MIHAI VRABIE MIHAI un expert contabil autorizat inregistrat la directia de finante care nu a realizat venituri pana la aceasta data dar urmeaza sa incaseze cv unei expertize in ... (vezi toată discuția)
Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)