avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati intretinere

Am penalitati la plata intretinerii si as vrea sa stiu daca pot face apel la legea 175/16.07.2010 pentru scutire la plata acestora si daca da cum trebuie sa procedez?Mentionez ca suntem 3 persoane in familie cu un venit total sub 750 RON lunar.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:51, 8 Februarie 2011
Scutirea de penalizarile datorate asociatiei se poate face in conditiile in care achitati toata suma restanta pana la 20 iulie 2011.
Asociatia nu va poate scuti insa de penalizarile datorate furnizorilor, desi in lege spune ca si acestea pot intra sub incidenta legii, intrucat furnizorii nu vor sa aplice aceasta lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarile dispuse de instanta - legea175/16.07.2010 Krissia . Krissia . As vrea sa stiu daca penalizarile ce au fost dispuse de instanta prin hotarare judecatoreasca definitiva, ca trebuiesc achitate, pot intra sub incidenta legii ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu cum se aplica legea 175/2010 dima ion dima ion Buna ziua,ma numesc Dima Ion si am o restanta la cotele de intretinere de aproape 4 ani .In aceasta perioada am mai achitat din restante.Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 scutirea de penalitati elenadove elenadove buna ziua, are cineva informatii despre cum se aplica legea 175/2010 .avem un restantier la care am calculat penalizari pe care refuza sa le plateasca si ... (vezi toată discuția)